April 30, 2013

Dream about Dream



Assalamualaikum,

hyee, semuaa. entire kali ni saya nak cerita tentang mimpi. yess! DREAM.

semua orang pernah bermimpi kann? kalau x pernah bermimpi tu bukan manusia la tu. hahaha. chill. sebenarnya sejak kebelakangan ni saya selalu bermimpi tentang orang yang terdekat dengan saya. kenapa? saya pun sebenarnya x rancang nak mimpi tentang dorang semua. mungkin juga saya rindu dorang? hahaha, x mungkin lahh setiap hari saya jumpa dorang di sekolahh. oohhh~ mungkin juga x lama lagi kami akan berpisahh? aloorrhhh sedihhnyaaa :'(

sebenarnyaa, tadi baru seja saya mimpi tentang kawan saya. tapi x perlu la cerita, sebab cerita tu sangat mengarut. hahaha. kalau saya cerita pun mesti kamu ingat saya ni betul2 rindu dengan kawan saya tu. hahaha, padahal kami ni sama jantina. hehe. ignore it!

kamu pernah bermimpi kejadian yang sebelum berlaku? YA! saya pernahh! banyak kali sudahh. mimpi ni sangat unik, bukan? kadang2 saya rasa kagum dengan mimpi saya sediri, tapi kadang2 saya kecewa dengan mimpi saya.

April 27, 2013

A great experience | GIATMARA Sepanggar



Assalammualaikum,

tiktok tiktok, aarhh. i can't sleep well. hurmm! it's 1:43am just now =='

'actually, saya nak share sikit pengalaman saya sepanjang menjadi 'lepasan SPM 2012' ni. hahahaha, boring?  tidak lahh! bagi saya pengalaman ni sangat AWESOME. kalau nak diceritakan satu per satu memang x bolehh lahh. terlampau banyak cerita yang menarik bagi saya. hehehe --!

The story begins...

selepas saya menamatkan pengajian di sekolah menegah! tiba-tiba... wahh! FINALLY! saya x perlu pakai baju sekolahh, x perlu nak sibuk-sibuk bangun awal, x perlu nak pecahkan otak setiap hari, boleh tidur sepanjang hari, senang cerita macam rehat 'like a boss'. hahahaha.


tapi apa yang bermain di fikiran saya ialahh "MESTI BORING JADI LEPASAN SPM NI KAN?" oh my GOD! bagi saya perkataan 'boring' sangat menyiksakan. dehhh ==